Teniški Klub Športplus - Trenerji 

Za vzgojo otrok v teniški šoli skrbi trenerski tim:

 

Teniški trener Roman Veras  

 

 

ROMAN VERAS

Predsednik kluba


Telefon:
 041 666 829

Mail: roman.veras@siol.net
Naziv: trener B, končal usmerjanje tenisa na fakulteti za šport

Na kratko: Ustanovitelj in predsednik TK ŠPORT PLUS. Na Fakulteti za šport sem uspešno končal program tenis, udeležen na največjih trenerskih seminarjih v Casablanci, Londonu, Franciji...

 

Po končani fakulteti sem ustanovil teniško šolo in kasneje klub ŠPORT PLUS. V Sloveniji sem znan predvsem kot začetnik programov mini in midi tenisa,ter serije turnirje 8-11let, ki je danes najmožičnejša kategorija TZS, ter programu HOPLA V DEŽELO ŠPORTA, ki se je izvajal v 40 ljubljanskih vrtcih. Bil sem trener in selektor juniorskih reprezentanc TZS in dolgoletni član UO TO TZS (trenerska organizacija).

 

Sedaj se posvečam vodenju kluba in v zadnjem času predvsem programu TEDDY TENNIS, ki sem ga "pripeljal" iz Anglije in ga širim po Sloveniji, ter programu LOTŠ (program ljubljanske otroške teniške šole), ki se izvaja na 15 ljubljanski šolah.

     
Teniški trener Robert Cokan

 

ROBERT COKAN

 

Naziv: trener A. Strokovni vodja trenerjev Šport plus

Na kratko: Končal sem Fakulteto za šport ter dobil naziv profesor športne vzgoje in Diplomiran trener tenisa A. V mladosti sem 11 let aktivno treniral in tekmoval v tenisu. Bil sem državni (ekipni) prvak do 14 let.

 

Proti koncu tekmovalnekariere sem zaigral tudi v 1. članski ligi. S trenerstvom tenisa se profesionalno ukvarjam že 6 let. Leta 2010 sem se odločil, da želim sam razviti dobre tekmovalce ter se povezal s klubom Šport Plus Ljubljana, kjer trenutno treniram 8 mladih tekmovalcev.

 

Dosegli smo že nekaj odmevnih rezultatov, katerih slike si lahko ogledate v galeriji. Moja vizija in ključ do uspeha je tesno sodelovanje z igralci in starši. Skupaj naredimo letni plan treningov, izberemo turnirje, kamor tudi spremljam igralce, redno sestankujemo in iščemo rešitve za naše mlade teniške upe.

 

     
Teniški trener Anja Regent

 

ANJA REGENT

 

Telefon: 041 515 055

Mail: anja.regent@siol.com
Naziv: trener C,predsednica registracijsko tekmovalne službe pri TZS  

(teniška zveza SLO),

Odg. za sledeče lokacije: vodja turnirske službe, sekretar kluba, urniki.

   

 

Teniški trener Gorazd Gavrilov

 

GORAZD GAVRILOV

,gsm 041368245

 

Naziv: trener B,PTR Professional, USTA High Performance Coach

Na kratko: Kako združiti 20 let v kratek opis :

Odlocitev o tem, da bom teniski trener nikoli ni bila tezka,  kljub temu, da sem koncal FDV. Kot mladinec sem zelo uspesno nastopal v Jugoslaviji, kasneje v SLoveniji in Evropi. Leta 2000 sem se pridružil ekipi Sport Plus-a, ki je bil tistega leta najboljsi klub v Sloveniji, kjer sem sodeloval pri razvoju mlajših tenisačev in mladincev do leta 2006.

 

V tem casu smo trenirali vec kot 10 razlicnih drazvnih prvakov vkljucno z dvema sedanjima davis cup reprezentantoma Blazem Kavcicem in Aljazem Bedenetom.  Med leti 2002 in 2006 sem deloval kot trener na TZS. Leta 2006 se je moja profesionalna pot nadaljevala v ZDA. Na teniski akademiji NETT na Darling Tennis Centru v Las Vegasu sem skrbel za razvoj mladincev, sodeloval z nekaterimi profesionalnimi tenisači in se izpopolnjeval na razlicnih izobrazevanjih v nacionalnih centrih (v Boca Ratonu na Floridi in Carsonu v Californiji), kar mi je omogočilo, da sem pridobil najvisji profesionalni naziv teniškega trenerja v ZDA  - High Performance Coach).

 

Izkušnje in strokovno znanje so prispevale k temu, da sem bil v ZDA vabljen predavatelj, vodil izobrazevanja za trenerje in leta 2009 od ameriske teniske zveze (USTA) prejel nagrado za trenerja leta. Po povratku v Ljubljano leta 2011 delujem kot in clan trenerske ekipe Sport Plus in kot clan strokovnega teama Aljaža Bedeneta katerega kot touring coach spremljam na mednarodnih turnirjih se danes.

 

     

Teniški trener Gregor Rupar

 

GREGOR RUPAR

vodja programa TEDI TENIS


Naziv : Trenec C, Teddy tennis licenca

 

Na kratko : V okviru svojega teniškega delovanja se ukvarjam predvsem z otroško športno pedagogiko.  Izkušnje za delo z otroki sem si pridobival tudi v vrtcu, kjer sem bil nekaj let zaposlen in kjer sem vodil tudi športno gibalne urice; te vodim še danes v okviru različnih organizacij.

 

Že nekaj let vodim teniško skupino v ŠD Trnovo, ki zajema predšolske in osnovnošolske otroke. V letu 2012 sem se priključil teniškemu klubu Šport Plus Ljubljana. Prevzel sem najmlajše otroke, ki jih vpeljujem v svet tenisa s programom Teddy tennis. Za ta program sem v letošnjem letu pridobil mednarodno priznano licenco. V okviru tega kluba vodim tudi teniški program na osnovnih šolah za otroke prvega triletja.

 

Moja vizija je seznaniti in vpeljati že najmlajše v svet športa. Verjamem, da je to najboljša naložba in popotnica za življenje.

     
Teniški trener Klemen Simončič

 

KLEMEN SIMONČIČ


Naziv :
trener D, študent Fakultete za šport

     
Teniški trener Dejan Cokan  

DEJAN COKAN

Naziv: trener A, končal Fakulteto za šport

 

Na kratko : Trenutno zaključujem študij na Fakulteti za šport smer tenis. Kot trener delujem že 5 let. Najprej sem začel izkušnje nabirati v domačem tenis klubu v Parižljah, kjer sedaj vodim celotno teniško šolo. V času študija pa sem deloval v različnih ljubljanskih klubih, kjer sem skrbel za nadebudne mlade teniške navdušence v osnovnih šolah, ter mini in midi selekcije.  Moj moto je, da je z delom in voljo možno doseči vse, zato si je porebno vedno znova postavljati cilje in nezadržno stremeti  k temu, da jih dosežemo!