Strokovna ekipa

Strokovnost in bogate izkušnje krasijo naš trenerski tim. Spoznajte nas!
Roman Veras
Roman Veras
Predsednik kluba, trener B

Ustanovitelj in predsednik TK ŠPORT PLUS. Na Fakulteti za šport sem uspešno končal program tenis, udeležen na največjih trenerskih seminarjih v Casablanci, Londonu, Franciji…

Klemen Simončič
Klemen Simončič
Trener C, študent Fakultete za šport

.

.

.

.

Anja Regent
Anja Regent
trener C

Predsednica registracijsko tekmovalne službe pri TZS (teniška zveza SLO), odgovorna za sledeče lokacije: vodja turnirske službe, sekretar kluba, urniki.

 

.

Jarc Matej
Jarc Matej
Trener C,

 

.

Srečko Završki
Srečko Završki
Srečko Završki, prof. športne vzgoje in trener tenisa.

Srečko Završki, prof. športne vzgoje in trener tenisa. Bivši tekmovalec in reprezentant Slovenije v smučarskem teku in karateju. V zadnjih 20 letih deluje, kot trener tenisa.

Dr. Aleš Filipčič
Dr. Aleš Filipčič
Trener tenisa A, prof.dr.športne vzgoje, Strokovni vodja LTA

Dr. Aleš Filipčič je bivši teniški igralec, predavatelj na Fakulteti za šport, mednarodnih tutor ITF, prvi kapetan slovenske moške reprezentance in teniški trener z dolgoletnimi izkušnjami.

 

Tina Mohorčič
Tina Mohorčič
Trener c

.

.

.

.

Gorazd Gavrilov
Gorazd Gavrilov
Trener B, PTR Professional, USTA High Performance Coach

Odlocitev o tem, da bom teniski trener nikoli ni bila tezka,  kljub temu, da sem koncal FDV. Kot mladinec sem zelo uspesno nastopal v Jugoslaviji, kasneje v SLoveniji in Evropi. Leta 2000 sem se pridružil ekipi Sport Plus-a  (LTA), ki je bil tistega leta najboljsi klub v Sloveniji .V letu 2018-2019 sem eno leto deloval kot glavni trener Aljaža Bedeneta TOP 100 ATP igralca.

Domen Korelc
Domen Korelc
Trener C

.

Teddy Medo
Teddy Medo
Spodbujam in zabavam naše otroke
Robert Cokan
Robert Cokan
Trener A. Osebni trener Kaje Juvan

Končal sem Fakulteto za šport ter dobil naziv profesor športne vzgoje in Diplomiran trener tenisa A. V mladosti sem 11 let aktivno treniral in tekmoval v tenisu. Dobitnik zadnjih 4 nazivov za naj trenerja leta v Sloveniji

Dominik Senica
Dominik Senica
Trener B

Dominik Senica je bivši uspešen teniški igralec, dolgoletni kapetan mladinskih teniških reprezentanc s katerimi je osvojil številne evropske naslove, osebni teniški trener Nike Radešič in zunanji sodelavec LTC.

.

Samo Zavrl
Samo Zavrl
Trener tenisa A, prof.športne vzgoje, profesionalni kondicijski trener
  • Samo je po uradni izobrazbi diplomiran športni pedagog z atletsko in teniško usmeritvijo. Diplomiral je iz področja kondicijske priprave na Fakulteti za šport, Univerze v Ljubljani, kjer tudi zaključuje magistrski študij. Vzporedno je tudi študent fizioterapije.
Peter Pevc
Peter Pevc
Trener B

Peter Pevc je profesionalni Teniški trener z mednarodnimi izkušnjami,ter priljubljeni teniški komentator na Šport klubu. Peter je še vedno aktiven teniški igralec, ki klub zastopa v 1.članski slovenski ligi.